0 student
Yoga Muse

Ayurvedische detox

Afstemmen op jouw innerlijk weten is niet alleen groei in bewustzijn, maar ook zorg voor een gezond en sterk lichaam. Ayurvedische detox is een interne reiniging van het lichaam die al van oudsher wordt toegepast. Hiermee breng je jouw lichaam weer in balans en leer je om ook na de detox in balans te blijven.

5-daagse detox online

Met deze 5-daagse detox revitaliseer en reinig je jouw lichaam van toxische stoffen en afvalstoffen. Je gaat niet alleen andere voeding tot je nemen, maar je volgt ook dagelijks yoga lessen en meditaties. Dit alles is volledig online te volgen, bijvoorbeeld thuis of op iedere andere locatie waar jij je prettig voelt. Het programma is als volgt  opgebouwd:

  • Intake gesprek digitaal;
  • Een menuplan met dag voor dag recepten;
  • Video’s met instructies voor lichaams- en ademoefeningen;
  • Kruiden voor tijdens deze dagen (ontvang je per post). Deze kruiden stimuleren je spijsvertering en helpen om afvalstoffen via de ontlasting af te voeren;
  • Voeding- en leefstijladvies om ook na de detox in balans te blijven.

Tijdens de detox kan je gewoon werken en andere normale activiteiten volgen. Wel is het prettig om wat meer rust voor jezelf in die periode te creëren. Zo kan je lichaam optimaal de kuur ondergaan en beleven.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda betekent ‘wijsheid van het leven’ – De letterlijke vertaling is een samenvoeging van twee woorden uit het Sanskriet: Ayur (leven) en Veda (kennis): ‘levenskennis’ of ‘juist leven’. De principes van Ayurveda zijn universeel en iedereen die een gelukkig, gezond en inspirerend leven wenst, kan daarvoor de wijsheid van Ayurveda gebruiken.

De Ayurvedische kennis is een oude gezondheidsleer uit India, die teruggaat tot 3000 voor Christus. Volgens Ayurveda is ieder mens uniek en als ieder mens leeft middels een leefstijl en voeding die past bij deze eigen uniekheid, dan is deze persoon volledig in balans.

Docente

Deze cursus is opgesteld door Merel Boelens eigenaresse van Yoga Muse. Haar passie voor Yoga en Ayurveda deelt zij al vele jaren met deelnemers op haar eigen unieke locatie: in een kas! Nu is het ook mogelijk om online deel te nemen aan haar 5-daagse Ayurvedische detox programma. Heb je vragen over deze cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@innerlijkwetenonline.nl.

Ik wil deelnemen!

Wil je deelnemen aan deze 5-daagse Ayurvedische detox? Bestel via onderstaande button en je ontvangt direct een inlog voor het online programma.

Docent:

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
€145,00