Biotensor Cursus Online Beginner

183 students

Innerlijk Weten Online

 

Voor wie is de biotensor cursus online Beginner?

Leer communiceren met je onderbewustzijn met behulp van de biotensor. Heb je nog geen ervaring met de biotensor? Dat is geen probleem. We leggen stap voor stap uit wat een biotensor is en hoe je ermee kan gaan communiceren met je onderbewustzijn. Het uiteindelijke doel van deze online cursus is om jou vertrouwd te laten raken met het werken met de biotensor. Je krijgt uitleg over de biotensor en je gaat aan de slag met verschillende opdrachten.

Wat leer je in deze cursus?

De mogelijkheden om te testen met de biotensor zijn eindeloos. In deze online cursus leer je om jezelf te testen maar ook iemand anders. Je leert onder andere:

 • wat een biotensor is
 • hoe je een biotensor gebruikt
 • hoe je een test opbouwt van begin tot het einde
 • hoe je je eigen energie afschermt
 • welke voortesten je dient te doen
 • hoe je negatieve energie weghaalt en zo je aura schoon maakt
 • hoe je positieve energie toevoegt
 • hoe je bepaalde soorten pijn weg kunt halen
 • hoe je vitaliteit test
 • hoe je belemmerende overtuigingen test die in het onderbewustzijn aanwezig zijn
 • hoe je test wat jou verzwakt en wat jou versterkt
 • hoe je test of je een allergie hebt of een intolerantie voor voedingsmiddelen
 • hoe je omgaat met je eigen energie tijdens het testen

Online vanuit huis

Dit is een online cursus die je zelf thuis volgt achter je laptop, op een tablet of telefoon. Hiervoor ontvang je bij aanvang van deze cursus een persoonlijk login. Via onze website innerlijkwetenonline.nl kun je na inloggen de lessen vervolgens online volgen in jouw eigen tempo. Wat je gaat leren staat in de lessen helder beschreven en wordt ondersteund met instructievideo’s en opdrachten. 

De opbouw van deze cursus is zo gemaakt dat je in vier weken door de onderwerpen wordt geleid. Je krijgt echter meteen toegang tot alle lesstof, waardoor je ook kunt besluiten om er korter of langer over te doen. De lessen blijven onbeperkt beschikbaar voor jou.

Biotensor Cursus Online

Biotensor

Deze online cursus is exclusief biotensor. Dit betekent dat je gebruik kan maken van jouw eigen biotensor of er zelf een dient aan te schaffen. Wij adviseren je om te kiezen voor een professionele biotensor, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van de biotensor goed is.

Meer over het kiezen van de juiste biotensor lees je hier.

Biotensor aanschaffen

Bij deze cursus heb je de mogelijkheid om via onze website ook een professionele biotensor aan te schaffen. Voeg onderstaand deze cursus toe aan jouw winkelmandje en selecteer vervolgens onder het menu Winkel op deze website de biotensor. De prijs van de biotensor is inclusief verzendkosten en je krijgt er van ons ook een gratis energetische bescherming bij.

Marieke Biotensor Cursus

Docente

Marieke Glasbergen heeft vanuit haar praktijk Integrale Therapie & Coaching al veel cursisten leren werken met de biotensor. Haar kennis en ervaring heeft zij nu gebundeld in deze online biotensor cursus, zodat je als cursist ook plaatsonafhankelijk en in jouw eigen tempo de vaardigheid van het werken met de biotensor eigen kunt maken.

Heb je vragen over deze cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar marieke@innerlijkwetenonline.nl.

Ik wil deelnemen!

Wil je deze online biotensor cursus gaan volgen? Bestel direct via onderstaande button en je kan binnen 5 minuten beginnen. Let op: deze cursus is exclusief biotensor! Een professionele biotensor voeg je eenvoudig toe bij het afrekenen van deze cursus via het menu Winkel.

4.9
7 total
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

Reviews

 • Lotte van Steeg

  biotensor cursus voor beginners

  Prima cursus. Lesstof goed opgebouwd, stap voor stap, goede uitleg. Wel had ik af en toe twijfels bij het blindtesten van verzwakkende factoren en voedingsmiddelen. Met blind testen van voedingsmiddelen kreeg ik vaak negatieve uitslag. Hierdoor leek het of ik helemaal niets meer kon eten. en als ik daarna hetzelfde voedingsmiddel in mijn hand nam en opnieuw testte dan bleek dat ik wel kon eten. Misschien moet ik nog wat vaker oefenen. Ik ga door met de cursus gevorderden. zo interessant en nuttig. Ik kan deze cursus echt aanbevelen.
 • Margrietha

  Biotensor cursus Beginner

  Wat een inspirerende en goed uitgelegde cursus. Dit smaakt naar meer!
 • Sandra Orval

  biotensor cursus online beginner

  Wat een fijne en heldere cursus. Stap voor stap leer je de biotensor eigen maken. Duidelijke uitleg en filmpjes. Dat smaakt naar meer!!
 • Marion Schuurman

  Beginner

  Leuke opzet, veel geleerd en heb inmiddels ook de vervolg cursussen aangeschaft.
 • Marjolein Starink

  Heel positief

  Ik heb de cursus aangeschaft nadat ik zelf NEI therapie bij Marieke heb gehad, ik kom zelf nog niet goed bij mijn eigen gevoel en intuïtie en de biotensor helpt me hierbij. De cursus is ontzettend fijn en duidelijk en ik ben blij en verrast met de metingen die ik krijg. Ik heb nu ook de vervolg cursus besteld!
 • Loading...
€49,95