Cursusaanbod

Biotensor Cursus Online beginner

Leer communiceren met je onderbewustzijn in deze online biotensorcursus. Heb je nog geen ervaring met de biotensor? Dat is geen probleem. We leggen stap voor stap uit wat een biotensor is en hoe je ermee kan gaan communiceren met je onderbewustzijn.

Biotensor cursus
Biotensor Cursus Gevorderd

Biotensor Cursus Online Gevorderd

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus, maar ook geschikt voor iedereen die al elders ervaring heeft opgedaan met de biotensor. Je gaat in deze cursus met nieuwe onderwerpen en testlijsten aan de slag waar al enige ervaring in het werken met de biotensor voor nodig is.  

Biotensor Cursus Online Expert​

In deze cursus komen onderwerpen aan bod waarvoor je al ervaring moet hebben opgedaan in het werken met de biotensor en is een vervolg op de Biotensor Cursus Gevorderd.

Biotensor cursus expert

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Onze online trainingen zijn zo ingericht dat je deze zelfstandig kan doorlopen. Mochten er problemen zijn met de cursus, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.

Ja, iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Je wordt stap voor stap meegenomen in het vertrouwd raken met de biotensor.

Ja, in principe wel. Er is een klein gedeelte van de cursus specifiek gericht op de biotensor. Over het algemeen wordt het werken met de biotensor als makkelijker ervaren, dan het werken met een pendel.

Ja, er wordt zowel geleerd hoe je jezelf kan testen als iemand anders.

Vermoedelijk zal veel informatie overeenkomen. Mocht je echter zijn vergeten hoe je de biotensor effectief gebruikt, dan bieden onze cursussen gedetailleerde informatie om te testen. Je kunt overwegen om in te stappen op een hoger niveau dan de beginners cursus. Zie voor meer informatie de beschrijving bij de cursus.