Cursusaanbod

Leer communiceren met je onderbewustzijn

Ieder mens heeft een onderbewustzijn. Jij dus ook.

Jouw onderbewustzijn registreert werkelijk alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt met je zintuigen … of je nu wakker bent of slaapt. Het is een enorme geheugenbank waar alle informatie in wordt opgeslagen. 

95% van ons gedrag is onbewust

Veel van deze informatie kun je niet bewust oproepen. Toch zorgt deze opgeslagen informatie ervoor dat jij vaak bepaald gedrag laat zien of emoties voelt. Je kunt dat zelf niet altijd verklaren. Ervaringen uit je jeugd weet je vaak bewust niet meer, maar beïnvloeden wel nu jouw huidige gedrag.

Via allerlei methodes kun je toegang krijgen tot het onderbewustzijn. Meditatie is een bekende vorm hiervan. 

Een andere methode is het werken met een biotensor. Hiermee kun je communiceren met je onderbewustzijn en het kan jou helpen bij allerlei vragen en klachten.

Zo leer jij werken met de biotensor

Biotensor Cursus Online beginner

Wil je weten welke voedingsmiddelen jou versterken of verzwakken? Of zelf testen wat de oorzaak is van bepaalde klachten? Dan is leren werken met de biotensor iets voor jou. De mogelijkheden zijn legio, maar we beginnen bij het begin, zodat je een goede basis legt en vertrouwd raakt met de antwoorden van de biotensor.

Biotensor cursus
Biotensor Cursus Gevorderd

Biotensor Cursus Online Gevorderd

In de cursus voor gevorderden ga je aan de slag met nieuwe onderwerpen en testlijsten. Je leert o.a. hoe je dieren kunt testen en om balans te brengen in jouw energiecentra. Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus, maar ook geschikt voor jou als je al elders ervaring hebt opgedaan met de biotensor.

Biotensor Cursus Online Expert​

Je hebt nu al de nodige ervaring opgedaan met de biotensor en je wilt echt alle mogelijkheden ontdekken. Wat te denken van energieverstorende lijnen in jouw huis testen? Of iemand op afstand testen? Ja de mogelijkheden zijn talrijk en daar ga jij allemaal mee aan de slag in de Expert cursus.

Biotensor Cursus Expert

Reviews van onze cursisten

Review-beginner
review-beginner
Biotensor-beginner
Review-beginner
review-beginner

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Onze online trainingen zijn zo ingericht dat je deze zelfstandig kan doorlopen. Mochten er problemen zijn met de cursus, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.

Ja, iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Je wordt stap voor stap meegenomen in het vertrouwd raken met de biotensor.

Ja, in principe wel. Er is een klein gedeelte van de cursus specifiek gericht op de biotensor. Over het algemeen wordt het werken met de biotensor als makkelijker ervaren, dan het werken met een pendel.

Ja, er wordt zowel geleerd hoe je jezelf kan testen als iemand anders.

Vermoedelijk zal veel informatie overeenkomen. Mocht je echter zijn vergeten hoe je de biotensor effectief gebruikt, dan bieden onze cursussen gedetailleerde informatie om te testen. Je kunt overwegen om in te stappen op een hoger niveau dan de beginners cursus. Zie voor meer informatie de beschrijving bij de cursus.