De keuze van een biotensor

Het kiezen van de juiste biotensor

Je bent zo enthousiast geworden over de biotensor, dat je er ook zelf mee wilt leren werken. Je start op je laptop of telefoon direct een zoektopdracht in Google. Je typt ‘biotensor’ in, maar ontdekt al vrij snel dat de biotensor in allerlei soorten en maten wordt aangeboden.

Ook de prijzen verschillen enorm en je vraagt je af welke biotensor is geschikt voor mij?

Je was enthousiast begonnen met zoeken, maar nu ebt de motivatie wat weg. Er is zoveel keuze en je twijfelt of zo’n goedkope biotensor toch niet al goed genoeg is voor een beginner. Waarom zou ik een dure aanschaffen? Misschien kan ik het wel helemaal niet en dan is het zonde van mijn geld om een duurdere te kopen.

Door de bomen zie je het bos even niet meer …

Tips

De keuze voor een biotensor is erg persoonlijk. Toch zijn er wel een paar tips die we je kunnen geven. Verschillende biotensors hebben we zelf uitgeprobeerd en onze ervaring was dat de biotensors met een lange steel de beste uitslag hebben. Daarbij kun je de beweging het beste zien.

Ook is het gewicht van een biotensor belangrijk. Zelf vonden we een biotensor die niet te licht is, maar ook niet te zwaar, het fijnst om mee te werken. Je hebt dan echt wat in je hand, zonder dat je je hand overbelast.

Het gewicht staat meestal niet vermeld op websites waar je een biotensor kunt kopen, maar je kunt vaak wel zien van welk materiaal het handvat is gemaakt en hoe groot het handvat is. Daar zit het meeste gewicht in. 

Als je al een biotensor hebt

Dit wil niet zeggen dat een kleinere biotensor niet werkt. Een kleinere biotensor kan praktischer zijn met vervoer en het opbergen vanwege het kleinere formaat. Wanneer je al een biotensor hebt en je antwoorden zijn duidelijk, dan kun je daar prima mee werken.  

We hopen dat deze informatie je zal helpen bij de keuze voor een biotensor. Heb je nog een vraag, dan kan je deze altijd aan ons stellen via info@innerlijkwetenonline.nl.