Biotensor Cursus Online Beginner

61 students

Innerlijk Weten Online

Voor wie is de biotensor cursus online Beginner?

Leer communiceren met je onderbewustzijn in deze online biotensor cursus. Heb je nog geen ervaring met de biotensor? Dat is geen probleem. We leggen stap voor stap uit wat een biotensor is en hoe je ermee kan gaan communiceren met je onderbewustzijn.

Deze cursus is dan ook zeker geschikt voor cursisten die voor het eerst met de biotensor gaan werken. Het uiteindelijke doel van deze online cursus is om jou vertrouwd te laten raken met het werken met de biotensor. Deels door uitleg over de biotensor, maar ook doordat je zelf aan de slag gaat. Je krijgt hiervoor wekelijks nieuwe oefenstof aangeboden.

Online vanuit huis

Het stap voor stap leren werken met de biotensor leer je in deze cursus online. Dus bijvoorbeeld gewoon thuis achter je laptop, op een tablet of telefoon. Hiervoor ontvang je bij aanvang van deze cursus een persoonlijk login. Via onze website innerlijkwetenonline.nl kun je na inloggen de lessen vervolgens online volgen in jouw eigen tempo. Wat je gaat leren staat in de lessen helder beschreven en wordt ondersteund met instructievideo’s. De duur van deze cursus is vier weken, maar je kan uiteraard jouw eigen tempo bepalen en er ook langer over doen. De lessen blijven namelijk onbeperkt beschikbaar voor jou.

Biotensor

Deze online cursus is exclusief biotensor. Dit betekent dat je gebruik kan maken van jouw eigen biotensor of er zelf een dient aan te schaffen. Wij adviseren je om te kiezen voor een professionele biotensor, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van de biotensor goed is.

Biotensor aanschaffen

Bij deze cursus heb je de mogelijkheid om via onze website ook een professionele biotensor aan te schaffen. Voeg onderstaand deze cursus toe aan jouw winkelmandje en selecteer vervolgens onder het menu Winkel op deze website de biotensor. De prijs van de biotensor is inclusief verzendkosten en je krijgt er van ons ook een gratis energetische bescherming bij.

Wil je weten wat een biotensor is? Lees dan deze blog: Wat is een biotensor?

Biotensor cursus

Leer testen met de biotensor

De mogelijkheden om te testen met de biotensor zijn eindeloos. In deze online cursus leer je om jezelf te testen maar ook iemand anders. Je leert onder andere:

 • wat een biotensor is
 • hoe je een biotensor gebruikt
 • hoe je een test opbouwt van begin tot het einde
 • hoe je je eigen energie afschermt
 • welke voortesten je dient te doen
 • hoe je negatieve energie weghaalt en zo je aura schoon maakt
 • hoe je positieve energie toevoegt
 • hoe je bepaalde soorten pijn weg kunt halen
 • hoe je vitaliteit test
 • hoe je belemmerende overtuigingen test die in het onderbewustzijn aanwezig zijn
 • hoe je test wat jou verzwakt en wat jou versterkt
 • hoe je test of je een allergie hebt of een intolerantie voor voedingsmiddelen
 • hoe je omgaat met je eigen energie tijdens het testen

Docent

Deze cursus is opgesteld door Marieke Glasbergen, die vanuit haar praktijk Integrale Therapie & Coaching al veel cursisten heeft leren werken met de biotensor. Haar kennis en ervaring heeft zij nu gebundeld in deze online biotensor cursus, zodat je als cursist ook plaatsonafhankelijk en in jouw eigen tempo de vaardigheid van het werken met de biotensor eigen kunt maken.

Heb je vragen over deze cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar marieke@innerlijkwetenonline.nl.

Ik wil deelnemen!

Wil je deze online biotensor cursus gaan volgen? Bestel direct via onderstaande button en je kan binnen 5 minuten beginnen. Let op: deze cursus is exclusief biotensor! Een professionele biotensor voeg je eenvoudig toe bij het afrekenen van deze cursus via het menu Winkel.

Instructor

5.0
2 total
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews

 • José

  Geweldige beginnerscursus

  Doordat ik invalide ben, ben ik niet in de gelegenheid om een cursus in persoon te volgen. Ik had wel eens een pdfje gekocht als cursus, maar dat was zo basic, ik kon er niets mee. Tot ik deze cursus tegen kwam. De lessen zijn heel duidelijk, door de oefeningen word je er handig in en het wordt mooi opgebouwd van makkelijk naar moeilijker. Wel kan ik iedereen aanbevelen om de professionele biotensor ook aan te schaffen. Ik vind hem erg duur, dat maakte dat ik twijfelde. Ik had een goedkopere, kleine met een bolletje, maar dat werkte bij mij voor geen meter. Daar begon ik de cursus mee, maar ik kreeg er geen duidelijke antwoorden van. Met de professionele biotensor heb ik veel meer gevoel en krijg ik altijd een duidelijk antwoord. Omdat ik graag ook mijn dieren wil uitmeten, heb ik de gevorderden cursus ook gedaan. Beide kan ik van harte aanbevelen.
 • monique pigmans-theunisse

  cursus biotensor cursus online beginner een aanrader

  De cursus is duidelijk opgezet met filmpjes bij een paar hoofdstukken en op eigen tempo te doen. Je kan altijd aan Marieke om hulp vragen.
€49,95