Biotensor Cursus Online Expert

36 students

Innerlijk Weten Online

Voor wie is de biotensor cursus online Expert?

Deze cursus is voor iedereen die al ervaring heeft opgedaan in het werken met de biotensor. De cursus sluit naadloos aan op de biotensor cursus voor gevorderden, maar je kan zeker ook deelnemen als je elders al een cursus hebt gevolgd en meer verdieping zoekt.

Wat leer je in deze cursus?

Voor de onderwerpen die worden behandeld in deze cursus is het fijn als je al meer vertrouwd bent met het werken met een biotensor. Deze onderwerpen zijn ofwel qua vaardigheid iets moeilijker of het onderwerp heeft meer impact en dan is het prettig dat je kunt vertrouwen op je testresultaten. In deze cursus leer je:

  • wat saboterende delen in je onderbewustzijn zijn. Deze delen kunnen voor blokkades zorgen en die belemmeren je.
  • emoties testen en wat hun relatie is met de organen in je lichaam. Ook leer je wat de orgaanklok is en welke relatie dit heeft met bepaalde klachten.
  • hoe je op afstand iets of iemand test, zodat iemand niet in jouw buurt hoeft te zijn wanneer je iets wilt uittesten.
  • om basisbehoeften uit te testen. Basisbehoeften (zoals liefde, erkenning, waardering) krijg je van je ouders, maar je ontvangt nooit helemaal wat je nodig hebt. Je leert wat de gevolgen daarvan zijn en hoe je kunt uittesten welke basisbehoeften je meer nodig had.
  • hoe je energieverstorende lijnen test, zoals wateraders en leylijnen. Je leert om de energielijnen in je huis te testen en je leert om ze te tekenen op een plattegrond van bijvoorbeeld een bepaalde kamer.
  • wat je met de biotensor kunt doen wanneer je medicijnen gebruikt
  • wat overgeërfde ziektepatronen (miasma’s) zijn en hoe je ze kunt herkennen aan bepaalde klachten. Ook leer je uittesten welke jij in je systeem hebt.

Online vanuit huis

Dit is een online cursus die je zelf thuis volgt achter je laptop, op een tablet of telefoon. Hiervoor ontvang je bij aanvang van deze cursus een persoonlijk login. Via onze website innerlijkwetenonline.nl kun je na inloggen de lessen vervolgens online volgen in jouw eigen tempo. Wat je gaat leren staat in de lessen helder beschreven en wordt ondersteund met instructievideo’s en opdrachten. De opbouw van deze cursus is zo gemaakt dat je in vier weken door de onderwerpen wordt geleid. Je krijgt echter meteen toegang tot alle lesstof, waardoor je ook kunt besluiten om er korter of langer over te doen. De lessen blijven onbeperkt beschikbaar voor jou.

Biotensor

Deze online training is exclusief biotensor. Dit betekent dat je gebruik kan maken van jouw eigen biotensor. Wij adviseren je om te kiezen voor een professionele biotensor, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van de biotensor goed is. Op onze website vind je in het menu Winkel meer informatie over een professionele biotensor.

Docent

Deze cursus is opgesteld door Marieke Glasbergen, die vanuit haar praktijk Integrale Therapie & Coaching al veel cursisten heeft leren werken met de biotensor. Haar kennis en ervaring heeft zij nu gebundeld in deze online cursus. Hierdoor kan je als cursist plaatsonafhankelijk en in jouw eigen tempo de vaardigheid van het werken met de biotensor eigenmaken.

Heb je vragen over deze cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar marieke@innerlijkwetenonline.nl.

Ik wil deelnemen!

Wil je deze cursus gaan volgen? Bestel direct via onderstaande button en je kan binnen 5 minuten beginnen. Let op: deze cursus is exclusief biotensor! Een professionele biotensor voeg je eenvoudig toe bij het afrekenen via het menu Winkel.

0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
€49,95