Biotensor Cursus Online Gevorderd

59 students

Biotensor Cursus Gevorderd

Voor wie is de biotensor cursus online Gevorderd?

Deze cursus is voor iedereen die al enige ervaring heeft opgedaan in het werken met de biotensor. De cursus sluit naadloos aan op de biotensor cursus voor de Beginner, maar je kan zeker ook deelnemen als je elders al een cursus hebt gevolgd en meer verdieping zoekt.

Wat leer je in deze cursus?

De mogelijkheden om te testen met de biotensor zijn eindeloos. Nu je al enige ervaring hebt opgedaan in testen met de biotensor, leer je in deze online cursus het uittesten van:

 • Chakra’s, je leert om balans te brengen in de energiecentra in je energetisch lichaam.
 • Edelstenen, je leert welke edelstenen passen bij een bepaald doel wat je hebt (bijvoorbeeld welke edelsteen ondersteunt jouw klacht).
 • Angsten, je leert welke angsten in jouw onderbewustzijn aanwezig zijn en je gedrag (onbewust) sturen.
 • Dieren, je leert hoe je dieren kunt testen en hen meer in balans kunt brengen.
 • Vitamines en Mineralen, je leert welke tekorten je hebt in je lichaam.
 • Bach bloesems, je leert wat Bach bloesems zijn en welke Bach bloesem bij jou past. Ook lees je over welke emotionele toestand hoort bij welke Bach bloesem.
 • Schüsslerzouten, je leert wat Schüsslerzouten zijn en welk Schüssllerzout een aanvulling voor jou kan zijn.

En je leert om:

 • jezelf af te schermen
 • de effectiviteit en tolerantie van een middel voor iemand te testen
 • een middel energetisch in te draaien.

Online vanuit huis

Dit is een online cursus die je zelf thuis volgt achter je laptop, op een tablet of telefoon. Hiervoor ontvang je bij aanvang van deze cursus een persoonlijk login. Via onze website innerlijkwetenonline.nl kun je na inloggen de lessen vervolgens online volgen in jouw eigen tempo. Wat je gaat leren staat in de lessen helder beschreven en wordt ondersteund met instructievideo’s en opdrachten. De opbouw van deze cursus is zo gemaakt dat je in vier weken door de onderwerpen wordt geleid. Je krijgt echter meteen toegang tot alle lesstof, waardoor je ook kunt besluiten om er korter of langer over te doen. De lessen blijven onbeperkt beschikbaar voor jou.

Biotensor

Deze online training is exclusief biotensor. Dit betekent dat je gebruik kan maken van jouw eigen biotensor. Wij adviseren je om te kiezen voor een professionele biotensor, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van de biotensor goed is. Op onze website vind je in het menu Winkel meer informatie over een professionele biotensor.

Docent

Deze cursus is opgesteld door Marieke Glasbergen, die vanuit haar praktijk Integrale Therapie & Coaching al veel cursisten heeft leren werken met de biotensor. Haar kennis en ervaring heeft zij nu gebundeld in deze online cursus. Hierdoor kan je als cursist plaatsonafhankelijk en in jouw eigen tempo de vaardigheid van het werken met de biotensor eigenmaken.

Heb je vragen over deze cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar marieke@innerlijkwetenonline.nl.

Ik wil deelnemen!

Wil je de online biotensor cursus voor gevorderden gaan volgen? Bestel direct via onderstaande button en je kan binnen 5 minuten beginnen. Let op: deze cursus is exclusief biotensor! Een professionele biotensor voeg je eenvoudig toe bij het afrekenen via het menu Winkel.

5.0
2 total
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews

 • Admin bar avatar

  monique pigmans-theunisse

  mooie aanvulling op cursus beginners

  Ik heb de beginnerscursus gedaan. Ook in deze cursus voor gevorderden is de uitleg is duidelijk. Ook interessant om een middel te kunnen indraaien i.p.v. fysiek innemen. Testlijsten van middelen zijn ook uitgebreid. Ik ben benieuwd naar de expert cursus. Dan heb ik een gedegen handleiding om met een biotensor te werken.
€49,95