Biotensor Cursus Online Gevorderd

21 students

Innerlijk Weten Online

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die al enige ervaring heeft opgedaan in het werken met de biotensor. De cursus sluit naadloos aan op de biotensor cursus voor de Beginner, maar je kan zeker ook deelnemen als je elders al een cursus hebt gevolgd en meer verdieping zoekt.

Leer werken met de Biotensor, thuis in jouw eigen tempo. Heb je al enige ervaring, dan is de Biotensor Cursus Online Gevorderd interessant voor jou!

Biotensor

Deze online training is exclusief biotensor. Dit betekent dat je gebruik kan maken van jouw eigen biotensor. Wij adviseren je om te kiezen voor een professionele biotensor, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van de biotensor goed is. Op onze website vind je in het menu Winkel meer informatie over een professionele biotensor.

Biotensor cursus

Verdieping in testen met de biotensor

De mogelijkheden om te testen met de biotensor zijn eindeloos. Nu je al enige ervaring hebt opgedaan in testen met de biotensor, leer je in deze online cursus het uittesten van:

 • Chakra’s
 • Edelstenen
 • Angsten
 • Dieren
 • Vitamines en Mineralen
 • Bach bloesems
 • Schüsslerzouten

En je leert om:

 • jezelf af te schermen
 • om de effectiviteit en tolerantie van een middel voor iemand te testen
 • om een middel energetisch in te draaien.

Docent

Deze cursus is opgesteld door Marieke Glasbergen, die vanuit haar praktijk Integrale Therapie & Coaching al veel cursisten heeft leren werken met de biotensor. Haar kennis en ervaring heeft zij nu gebundeld in deze online cursus. Hierdoor kan je als cursist plaatsonafhankelijk en in jouw eigen tempo de vaardigheid van het werken met de biotensor eigenmaken.

Heb je vragen over deze cursus, neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar marieke@innerlijkwetenonline.nl.

Ik wil deelnemen!

Wil je de online biotensor cursus voor gevorderden gaan volgen? Bestel direct via onderstaande button en je kan binnen 5 minuten beginnen. Let op: deze cursus is exclusief biotensor! Een professionele biotensor voeg je eenvoudig toe bij het afrekenen via het menu Winkel.

Instructor

5.0
2 total
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews

 • Jose

  Goed aanvulling, veel extra kennis en lijsten

  Ik wil graag mijn eigen dieren kunnen uitmeten. Wat hebben zij nodig, wat maakt hen sterker en zwakker en hoe meet je dat het beste uit. Dit komt hierin goed aan bod en ik door veel te oefenen krijg ik meer vertrouwen. Het moeilijkste vind ik nog de juiste vraagstelling, maar door de gevorderden cursus word ik daar steeds beter in. In deze cursus een schat aan informatie, wat deze cursus extra waardevol maakt. Ik heb zelf nog een drietal vragen over gehouden, per mail kreeg ik hier snel een goede reactie op.
 • monique pigmans-theunisse

  mooie aanvulling op cursus beginners

  Ik heb de beginnerscursus gedaan. Ook in deze cursus voor gevorderden is de uitleg is duidelijk. Ook interessant om een middel te kunnen indraaien i.p.v. fysiek innemen. Testlijsten van middelen zijn ook uitgebreid. Ik ben benieuwd naar de expert cursus. Dan heb ik een gedegen handleiding om met een biotensor te werken.
€39,95