Hoi, wij zijn Bart en Marieke...

Vanuit een verschil in achtergrond, kennis en ervaring, vonden wij elkaar in het innerlijk weten. De vele gesprekken die volgden en de persoonlijke groei die we beiden doormaakten, gaf ons inspiratie om alles wat wij weten te delen met anderen. Deze website innerlijkwetenonline.nl is daarvan het resultaat en wij hopen dat het ook jou zal inspireren.

De missie van Innerlijk Weten Online is om jou te inspireren op jouw pad van innerlijke ontwikkeling en om je te laten ervaren dat het kijken vanuit andere perspectieven het leven zoveel mooier maakt.

Een aantal weetjes over ons

Salsa & bachata

Onze eerste ontmoeting hadden wij tijdens de salsa les. Wij vinden het dan ook heerlijk om samen te dansen.

Jaargetijde

De lente. Wij houden van het buitenleven en in de natuur zijn. Wandelen, zwemmen en een terrasje pakken.

TV

Bij ons staat de televisie niet standaard aan, maar als er een Formule 1 race is, zitten we samen voor de buis.

Snaaigedrag

Bij Bart is een zak chips niet veilig en Marieke verslindt chocoladerepen (karamel zeezout).

Bart Boekholt

Over Bart (1976)

Mijn persoonlijke ontwikkeling nam een vlucht tijdens de jaarwisseling 2019/2020. Diep van binnen voelde ik voor het eerst dat ik zelf echt genoeg was en dat ik niet de liefde van een ander nodig had om mij volmaakt te voelen. Dat was zo’n heerlijk gevoel!

Sindsdien kwam mijn groei in bewustzijn in een stroomversnelling. Ik omarmde een ochtendritueel, waarin er ruimte was voor zelfreflectie en nieuwe inspiratie. Ik las boeken, blogs, posts op social media, volgde webinars, cursussen en readings…. allemaal met de gemene deler en dat was spiritualiteit.

Een belangrijke persoon die op mijn pad kwam, was Marieke. Achteraf gezien was zij als een coach voor mij. Zij maakte mij er bewust van dat alles een trilling heeft en dat we leven in een wereld waarin de universele energie in alles aanwezig is.

Ik ging inzien dat wij als mens meer waren dan het fysieke lichaam en verrijkte mezelf door een holistische zienswijze eigen te maken. Een emotionele blokkade doorbreken voelt echt bevrijdend. Het geeft ruimte om je weer verder te ontwikkelen en meer te genieten van het leven.

Het echt doorvoelen van mijn emoties is nu mijn volgende ontwikkeling. Ik zit nog teveel in mijn hoofd en wil van denken naar voelen. Daar gaat nu ook weer een wereld voor mij open en ik wens oprecht iedereen eenzelfde soort ervaring en persoonlijke ontwikkeling in zijn of haar leven toe.

Over Marieke (1983)

Dit is mijn verhaal.

Ieder mens heeft een verhaal met fasen die je leven vormen en momenten die je leven veranderen. Voor mij is mijn slapeloosheid een fase in mijn leven die niet alleen lang duurde maar die me ook op het pad van alternatieve geneeskunde en spiritualiteit bracht.

Ik heb zo vaak die slapeloosheid vervloekt. Het kostte me op allerlei gebieden ontzettend veel. Maar het leverde me ook veel op. En dat heeft mijn verhaal gevormd. De zoektocht naar de oplossing voor mijn slapeloosheid leidde me langs allerlei alternatieve therapieën (ook regulier trouwens, ik heb echt alles geprobeerd) en ongemerkt keek ik met elke alternatieve therapie mee hoe dat ging. Ik voelde van binnen een enorme aantrekkingskracht naar het alternatieve en spirituele circuit. Het was dus niet alleen een zoektocht naar de oplossing, maar ook een ontdekkingstocht bleek achteraf.

Ik kwam terecht bij een NEI therapeut. En dat is zo’n moment geweest in mijn leven die mijn leven heeft veranderd. Na de eerste sessie was ik gefascineerd door de biotensor. Ik volgde een cursus, daarna nog eentje en voor ik het wist was ik de opleiding aan het doen. Ik nam afscheid van mijn baan als docent in het hoger onderwijs en startte mijn eigen praktijk.

Mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling gingen in de vijfde versnelling en leidde uiteindelijk ook tot een scheiding met de vader van mijn kinderen. Toen ik Bart ontmoette, vonden we elkaar in de interesse voor energie, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en nog zoveel meer onderwerpen. We bleken een goede match te zijn die leidde tot Innerlijk Weten Online waarin we elkaar ontzettend aanvullen.

Nu sta ik op een punt in mijn leven waarin ik toega naar een volgende fase. Ik voel het zo duidelijk in mijn lichaam. Hoe die fase eruit gaat zien, dat weet ik niet, maar dat ik daarvan ga groeien dat weet ik 100% zeker😊

Marieke Glasbergen

Doe wat jou gelukkig maakt

Vaak zijn mensen zich er nog niet bewust van dat ze heel hun leven al bezig zijn met innerlijke ontwikkeling. Zodra je dit meer bewust de ruimte geeft en leeft vanuit jouw hart, ga je steeds beter voelen wat goed voor jou is.

Geniet van de kleine momenten in het leven, geef onvoorwaardelijke liefde en wees dankbaar. Je zult ervaren dat de dingen die op je pad komen geen toeval zijn. Ga ze niet uit de weg, leer ervan en groei als mens op jouw zielepad. Zoek je geluk niet langer buiten jezelf, maar in jezelf. Leef vanuit jouw innerlijk weten.

Liefs Bart & Marieke