Over ons

Leef vanuit jouw potentieel – geef innerlijke ontwikkeling de ruimte

Vanuit een verschil in achtergrond, kennis en ervaring, vonden wij elkaar in het innerlijk weten. De vele gesprekken die volgden en de persoonlijke groei die we beiden doormaakten, gaf ons inspiratie om alles wat wij weten te delen met anderen. Deze website innerlijkwetenonline.nl is daarvan het resultaat en wij hopen dat het ook jou zal inspireren.

De missie van Innerlijk Weten Online is om jou te inspireren op jouw pad van innerlijke ontwikkeling en om je te laten ervaren dat het kijken vanuit andere perspectieven het leven zoveel mooier maakt.

Doe wat jou gelukkig maakt

Vaak zijn mensen zich er nog niet bewust van dat ze heel hun leven al bezig zijn met innerlijke ontwikkeling. Zodra je dit meer bewust de ruimte geeft en leeft vanuit jouw hart, ga je steeds beter voelen wat goed voor jou is.

Geniet van de kleine momenten in het leven, geef onvoorwaardelijke liefde en wees dankbaar. Je zult ervaren dat de dingen die op je pad komen geen toeval zijn. Ga ze niet uit de weg, leer ervan en groei als mens op jouw zielepad. Zoek je geluk niet langer buiten jezelf, maar in jezelf. Leef vanuit jouw innerlijk weten.

Liefs Bart & Marieke

Een aantal weetjes over ons

Salsa & bachata

Onze eerste ontmoeting hadden wij tijdens de salsa les. Wij vinden het dan ook heerlijk om samen te dansen.

Jaargetijde

De lente. Wij houden van het buitenleven en in de natuur zijn en een warme zonnestraal op je huid voelen.

Eten

Veel groente en fruit, maar er is ook zeker ruimte voor een lekkere versnapering.

Onze droom

Dat het algehele bewustzijn van alle mensen op aarde hoog genoeg is, zodat er alleen nog maar liefde is.