Wat is een biotensor?

Wat is een biotensor?

Marieke ik heb een vraag. Je hebt me verteld over NEI therapie en dat je communiceert met het onderbewustzijn van mensen via een zogenaamde biotensor, maar: “Wat is nu eigenlijk een biotensor?”

Marieke
Marieke

Een biotensor is een heel gevoelig instrument en meestal gemaakt van metaal. Het maakt hele subtiele bewegingen zichtbaar in het lichaam van de persoon die de biotensor vasthoudt. Een biotensor is gewoon een voorwerp waar geen speciale krachten aan verbonden zijn en gaat pas reageren wanneer iemand het vasthoudt en het gaat gebruiken om te meten.

Ik gebruik het in mijn praktijk om te communiceren met het onderbewustzijn van iemand. Maar je kunt ook leren om te communiceren met je eigen onderbewustzijn. Dus het is een meetinstrument dat wordt gebruikt om antwoorden zichtbaar te maken die liggen in je onderbewustzijn.

Bart
Bart

Kan je iets meer vertellen hoe dat dan werkt dat communiceren met je onderbewustzijn?

Marieke
Marieke

Als ik iemand ga testen, dan start ik met het afschermen van mijn eigen energie. Ik stem mij vervolgens af op de persoon die ik ga testen. Dat afstemmen gaat vrij snel en dat ontstaat vaak als je in gesprek bent met elkaar en je aandacht ook is bij die persoon. Wat er dan gebeurt is dat de energie van de persoon die ik test, gaat lopen via mijn lichaam.

Door het afschermen van mijn eigen energie, wordt alleen de energie gemeten van de persoon die ik test. En omdat ik de biotensor vasthoud, wordt die energie zichtbaar in de biotensor. Die gaat dan bewegen; van boven naar beneden (ja) en van links naar rechts (nee). De biotensor meet of er een ‘match’ is tussen hetgeen wat wordt gezegd door de persoon die ik test of gevraagd wordt door mij en wat er in het onderbewustzijn ligt opgeslagen van de persoon die ik test.

Wanneer die persoon haar eigen naam zegt, dan zal de biotensor een ‘ja’ aangeven. Bij het zeggen van een fictieve naam, dan zal de biotensor een ‘nee’ geven.

Testen met een biotensor

Bart
Bart

En wat kun je dan bijvoorbeeld allemaal testen met een biotensor?

Marieke
Marieke

De mogelijkheden zijn echt ontzettend groot. In principe kun je alle vragen stellen die je kunt beantwoorden met een ‘ja’ of ‘nee’. Je kunt alleen vragen stellen die betrekking hebben op het verleden of het heden. Je kunt geen vragen stellen die betrekking hebben op de toekomst. Ik zal een paar voorbeelden noemen, zodat je een idee krijgt welke mogelijkheden er zijn:

  • Uittesten of je een tekort hebt aan bepaalde vitamines of mineralen
  • Uittesten of er negatieve energie in je aura aanwezig is en deze weghalen
  • Bepaalde soorten pijn kun je met de biotensor weghalen
  • Uittesten of je allergisch of intolerant bent voor bepaalde voedingsmiddelen
  • Je kunt de biotensor gebruiken om je chakra’s te optimaliseren
  • Uittesten welke belemmerende overtuigingen in jouw onderbewustzijn aanwezig zijn.
Bart
Bart

Hoe weet ik of ik een kwalitatief goede biotensor in handen heb?

Marieke
Marieke

Er zijn veel verschillende biotensors en de verschillen kunnen betrekking hebben op het handvat, op de draad en op het uiteinde. Ik werk zelf met een professionele biotensor en die adviseer ik ook cursisten. Het handvat daarvan heeft een bepaald gewicht, waardoor hij stevig in je hand ligt. De draad is niet te dun, zodat de kans op breken ook minder groot is. Ook is de draad vrij lang, waardoor je een grote beweging gaat zien, dan bij een korte steel. Zeker voor beginners is dat vaak fijn. En het uiteinde is een groot rondje waardoor je de beweging goed kunt zien. Maar in principe kun je dus elke biotensor gebruiken.

Bart
Bart

Kan iedereen leren werken met een biotensor of moet je daarvoor therapeut zijn?

Marieke
Marieke

Ja dat kan iedereen leren. Je hoeft niet over bepaalde gaven of talenten te beschikken en je hoeft ook geen therapeut te zijn. Het is ook al leuk om te kunnen werken met een biotensor wanneer je bijvoorbeeld bij jezelf of je gezin dingen wilt gaan uittesten.

Wil je ook leren werken met de biotensor? Meld je dan aan voor onze online biotensor cursus voor beginners.