Biotensor cursus

Wat is een biotensor?

Een biotensor is een instrument dat steeds meer bekendheid geniet. Om te ontdekken wat het precies is en wat je er mee kan doen, ben ik op onderzoek uit gegaan om antwoord te krijgen op mijn vraag: ”Wat is een biotensor?” Hiervoor ben ik in gesprek gegaan met Marieke Glasbergen die in haar praktijk de biotensor dagelijks gebruikt bij NEI therapie.

Biotensor

Een biotensor is een heel gevoelig instrument en meestal gemaakt van metaal. Het maakt hele subtiele bewegingen zichtbaar in het lichaam van de persoon die de biotensor vasthoudt. Het is gewoon een voorwerp waar geen speciale krachten aan verbonden zijn en gaat pas reageren wanneer iemand het vasthoudt en het gaat gebruiken om te meten.

Marieke Glasbergen gebruikt de biotensor in haar praktijk om te communiceren met het onderbewustzijn van iemand. Maar je kunt ook leren om te communiceren met je eigen onderbewustzijn. Dus het is een meetinstrument dat wordt gebruikt om antwoorden zichtbaar te maken die liggen in je onderbewustzijn.

Onderbewustzijn

Om te communiceren met het onderbewustzijn ga je testen. Je stemt jezelf af op het onderbewustzijn van jezelf of een ander persoon en via de biotensor wordt die energie zichtbaar. Die gaat dan bewegen; van boven naar beneden (ja) en van links naar rechts (nee). Je test dus door een vraag te stellen aan het onderbewustzijn. Het antwoord wordt vervolgens zichtbaar in de beweging van de biotensor.

Testen met een biotensor

De mogelijkheden om te testen zijn echt ontzettend groot. In principe kun je alle vragen stellen die je kunt beantwoorden met een ‘ja’ of ‘nee’. Je kunt alleen vragen stellen die betrekking hebben op het verleden of het heden. Je kunt geen vragen stellen die betrekking hebben op de toekomst. Onderstaand een paar voorbeelden, zodat je een idee krijgt welke mogelijkheden er zijn:

  • Uittesten of je een tekort hebt aan bepaalde vitamines of mineralen
  • Uittesten of er negatieve energie in je aura aanwezig is en deze weghalen
  • Bepaalde soorten pijn kun je weghalen
  • Uittesten of je allergisch of intolerant bent voor bepaalde voedingsmiddelen
  • Je kunt de biotensor gebruiken om je chakra’s te optimaliseren
  • Uittesten welke belemmerende overtuigingen in jouw onderbewustzijn aanwezig zijn.

Professionele biotensor

Er zijn veel verschillende varianten en de verschillen kunnen betrekking hebben op het handvat, op de draad en op het uiteinde. Marieke werkt zelf met een professionele biotensor. Het handvat daarvan heeft een bepaald gewicht, waardoor hij stevig in de hand ligt. De draad is niet te dun, zodat de kans op breken ook minder groot is. Ook is de draad vrij lang, waardoor je een grotere beweging gaat zien, dan bij een korte steel. Zeker als je net gaat starten is dat vaak fijn. En het uiteinde is een groot rondje waardoor je de beweging goed kunt zien. Maar in principe kun je dus elke variant gebruiken.

Professionele Biotensor

Voor wie?

Om te leren werken met een biotensor hoef je geen therapeut te zijn. Iedereen kan het leren. Je hoeft niet over bepaalde gaven of talenten te beschikken. Het is ook al leuk om hiermee te leren werken wanneer je bijvoorbeeld bij jezelf of je gezin dingen wilt gaan uittesten.

Enthousiast geworden en wil je er zelf ook mee leren werken? In onze online biotensor cursus voor beginners leer je er stap voor stap mee werken. De cursus is online te volgen in jouw eigen tempo. Dus je kan leren werken met de biotensor, waar en wanneer jij maar wilt.