Marieke Biotensor Cursus

Veelgestelde vragen Biotensor Cursus beginners

Weet je welke vragen we het vaakst krijgen van beginnende cursisten?

Dit is de top 3:

1. Mijn biotensor geeft onduidelijke antwoorden

Ik verlies soms het vertrouwen, omdat de biotensor niet altijd een duidelijke ‘ja’ of ‘nee’ geeft. Hoe kan ik daar het beste mee omgaan?

Jij en de biotensor zijn een relatie aan het opbouwen. Je moet elkaar nog leren kennen. Het vertrouwen dat ook jij dit kunt had je misschien ook niet vanaf het eerste moment. Deze onzekerheid, die echt heel normaal is, vertaalt zich in onduidelijke antwoorden. De biotensor laat als het ware jouw onzekerheid zien. Daarom leer je in de cursus ‘simpele’ dingen te testen, zoals je vitaliteit en je leert om energie af te voeren. Je bouwt dan vertrouwen op. En dit zorgt dat je duidelijke antwoorden krijgt. Oefen dus zoveel mogelijk met deze testen. Je bent een stevige basis aan het ontwikkelen, zodat je straks in de vervolgcursussen weer nieuwe mogelijkheden om te testen ontdekt.

Een enkele keer heeft iemand echt een grote blokkade zitten in zichzelf wat het werken met de biotensor tegenhoudt. Dan kun je het beste een professional opzoeken die energetisch blokkades weghaalt. Marieke werkt in haar praktijk met NEI therapie, dat zou daarvoor geschikt zijn.

2. Mijn biotensor beweegt maar een heel klein beetje

Maakt het uit dat mijn biotensor maar heel licht beweegt? Ik zie in de filmpjes dat de biotensor van Marieke grote bewegingen maakt. 

Daar kunnen we kort over zijn: nee, dat maakt niet uit. Als jij de beweging maar kunt zien. Toen Marieke startte met de biotensor, bewoog haar biotensor ook heel licht. Het heeft te maken met hoeveel controle jij wilt uitoefenen op de biotensor. Hoe relaxter je bent, hoe meer de biotensor zal uitslaan. Dat komt vanzelf wanneer je meer ervaring hebt. 

3. Ik heb een biotensor maar twijfel of ik een professionele biotensor zal aanschaffen.

Is een professionele biotensor beter?

Dit is een vraag die wij vaker krijgen. We hebben de keuze voor een biotensor dan ook zo goed mogelijk uiteengezet in de volgende blog:

Het is dus hartstikke normaal als jij ook deze vragen hebt. Heb jij zelf nu ook een vraag en staat deze er niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje op info@innerlijkwetenonline.nl. We helpen je graag verder!

Onze tip om af te sluiten:

Maak vandaag nog even een momentje vrij om te oefenen met de biotensor. 

Al voer je maar even bij jezelf energie af, dan heb je toch weer je ervaring vandaag gehad. Elke dag even oefenen zorgt ervoor dat je moeiteloos de verschillende cursussen doorloopt en dat je hele leuke nieuwe dingen gaat leren testen.

Enjoy!