Leylijnen-aardstralen-wateraders

Leylijnen, aardstralen en wateraders

Tot voor kort was ik niet bekend met leylijnen, aardstralen en wateraders. Totdat ik in contact kwam met Wim Lips van Feelgood Garden voor een energetisch ontwerp van mijn tuin. In mijn vloer waren namelijk scheuren zichtbaar doordat er aardstralen dwars door mijn huis lopen.
 
Als mens kan je deze straling als negatief ervaren en bijvoorbeeld slapen boven een aardstraal kan de nachtrust nadelig beïnvloeden. Hij voerde een eenvoudige energietest uit, door mijn linkerarm opzij horizontaal gestrekt te houden en deze vervolgens boven de aardstraal en op een andere plek naar beneden te duwen. Je merkt dan dat je zwak test en minder kracht hebt om je arm gestrekt te houden als je boven de aardstraal test. Mijn interesse was gewekt om meer te weten te komen over dit onderwerp.

Leylijnen

Overal op aarde stromen energiebanen. Dit noemen ze leylijnen en kunnen soms een paar en soms vele honderden kilometers lang zijn. De breedte varieert van enkele centimeters tot tientallen meters. Leylijnen kun je vergelijken met een meridiaan bij ons als mens. Zo is de aarde opgebouwd uit leylijnen en via de lijnen wordt energie getransporteerd, net als bij meridianen het geval is.

Waar lopen leylijnen?

Leylijnen liggen zoals gezegd overal verspreid over de aarde en kunnen elkaar ook kruisen. Deze knooppunten, waar leylijnen elkaar kruisen, noemen ze leycentra en hier is de energie extra sterk voelbaar. Oude culturen hadden hier al kennis van en beschouwden deze leycentra, waar concentraties van goede energieën aanwezig zijn, als heilig. Wat interessant is, is dat veel door de mens gebouwde religieuze plaatsen zich bevinden op leycentra. Bekende voorbeelden hiervan zijn Stonehenge, de piramide van Cheops en de Maya-tempels in Yucatan.
Stonehenge
Piramide van Cheops
Maya-Yucatan

Aardstralen en wateraders

Aardstralen blijkt een verzamelnaam te zijn voor stralingen en stoorvelden die schadelijk zijn voor de mens. Deze straling komt vanuit de aarde en is vaak ziekmakend. Dit geldt bijvoorbeeld voor wateraders, maar ook voor andere typen aardstralen. Het is dus beter voor je gezondheid om deze negatieve straling te vermijden en je kunt er maar beter niet op slapen of veel op verblijven. Interessant dus als je klachten ervaart of slecht slaapt, om te onderzoeken of je in jouw huis te maken hebt met aardstralen.
 
Zoals gezegd is aardstralen een verzamelnaam. Enkele fenomenen die als aardstraal worden aangeduid zijn Hartmann lijnen, Curry lijnen en Breuklijnen. Voor nu ga ik niet verder in op deze verschillenden fenomenen, maar tracht ik bekend te raken met het begrip aardstralen in algemene zin.

Kruispunten van aardstralen

Hoewel aardstralen invloed kunnen hebben op de gezondheid, zijn ze niet voor iedereen schadelijk. Veel hangt af van ieders persoonlijke gesteldheid. Toch zijn mensen die iedere dag langdurig worden blootgesteld aan een hoge dosis negatieve straling in de regel vatbaarder voor ziekten. Dat geldt zeker als je te maken hebt met een kruispunt van aardstralen. De straling op een kruispunt is sterker dan van een individuele aardstraal en kan hierdoor gevaarlijk zijn voor jouw gezondheid. Als je iedere dag langdurig wordt blootgesteld aan een hoge dosis negatieve straling, ben je in de regel vatbaarder voor ziekten.

Aardstralen omvormen

Aardstralen zomaar weghalen is niet eenvoudig, ze maken immers eeuwenlang deel uit van een omvangrijk netwerk. Wat wel kan, is het omvormen van negatieve energie naar een minder schadelijke vorm van energie.

Wat zijn wateraders?

Wateraders zijn het eenvoudigst voor te stellen als een soort beekjes of rivieren die in de grond lopen. Het gaat dus echt om fysiek water, soms stilstaand en soms stromend en bevinden zich 8 tot 30 meter onder het aardoppervlak en kunnen tot wel 12 meter breed zijn. Net als aardstralen kunnen wateraders ook klachten veroorzaken. Ook hier komt op punten waar wateraders elkaar kruisen meer negatieve straling naar boven, dan de afstraling van een enkele waterader. Wanneer een waterader steil richting het aardoppervlak gaat, of wanneer zich een draaikolk vormt, heeft de aanwezige energie de grootste invloed.

Aardstralen en wateraders herkennen

Zoals je hebt kunnen lezen kan negatieve straling gevaarlijk zijn voor jouw gezondheid. Zeker als je nu klachten ervaart is het interessant om te testen of bijvoorbeeld jouw bed op een aardstraal of waterader staat. Een mogelijkheid om te testen of je hiermee te maken hebt, is met de biotensor. Je kan hiervoor een professional inhuren om dit te testen, of je kan zelf leren werken met een biotensor. In de Biotensor Cursus online Expert komt dit ruimschoots aan bod.
Bart
Bart Boekholt